Novinky 2020


Najpredávanejšie produkty v kategórii

  • 1
    Nový insert do Zippo zapaľovača - vymeňte benzín za štýlovú plazmu. Dva oblúky zabezpečia zapálenie cigarety prakticky okamžite. Insert je dobíjateľny cez mikro USB s kapacitou 200mAh.
    Zippo Insert Double Arc
    Nový insert do Zippo zapaľovača - vymeňte benzín za štýlovú plazmu. Dva oblúky zabezpečia zapálenie cigarety prakticky okamžite. Insert je dobíjateľny cez mikro USB s kapacitou 200mAh.
    26,90 €
    Skladom
  • 2
    Zippo zapaľovač s nápisom Jazdi opatrne, MILUJEM ŤA a potrebujem Ťa pri sebe. Nechýba ani malé srdiečko. Ak je Váš partner / priateľ / manžel stále na cestách, spomenie si na Vás pri každom zapálení cigarety, čo môže byť celkom často :)

Zippo je kovový benzínový zapaľovač s doživotnou zárukou a viac ako 80 ročnou tradíciou. Tieto kvalitné zapaľovače sa vyrábajú výhradne v USA.
    Zippo Jazdi Opatrne
    Zippo zapaľovač s nápisom Jazdi opatrne, MILUJEM ŤA a potrebujem Ťa pri sebe. Nechýba ani malé srdiečko. Ak je Váš partner / priateľ / manžel stále na cestách, spomenie si na Vás pri každom zapálení cigarety, čo môže byť celkom často :) Zippo je...
    34,90 €
    Skladom
  • 3
    Táto sada je o extrémnej odolnosti a všestrannosti. Taktické púzdro Zippo bolo navrhnuté a vyrobené podľa rovnakých princípov ako Zippo zapaľovač, ktorý má chrániť. Pri navrhovaní tohto puzdra bol kladený nekompromisný dôraz na odolnosť, puzdro preto spĺňa najprísnejšie požiadavky ozbrojených síl Spojených štátov. Nylonové popruhy podľa štandardu Mil-Spec 17337, nylonový uzáver so suchým zipsom s minimálnou garantovanou životnosťou 20.000 cyklov. Kompatibilný s MOLLE (taktický štandard NATO).
    Zippo Black Crackle + taktické puzdro - zelená
    Táto sada je o extrémnej odolnosti a všestrannosti. Taktické púzdro Zippo bolo navrhnuté a vyrobené podľa rovnakých princípov ako Zippo zapaľovač, ktorý má chrániť. Pri navrhovaní tohto puzdra bol kladený nekompromisný dôraz na odolnosť, puzdro...
    64,90 €
    Skladom
Zobraziť ďalšie Skryť ďalšie



Filtrovať podľa
Cena
Výrobca
viac ... menej
Farba
Filter
Produkt pridaný do obľúbených